skip to Main Content

Animationer og ‘slideshows’

A-bus-spots og lysreklamer

Sammen med min samarbejdspartner Karen Hedegaard har jeg lavet en del ‘bus-spots’ og lysreklamer for HF Center Efterslægten. Der er mange ord og budskaber der skal kommunikeres på 20 sekunder, og vi vælger bevist at skrue ned for tju-bang-effekterne!
Vores ‘bus-spots’ har gennem de sidste par år kørt på skærmene i den Københavnske A-busser, og viser sig at være et effektivt kommunikationsmiddel til de kommende studerende.

I 2017 blev ‘bus-spot’-kampagnen suppleret med simple animationer på Politikens lysaviser (Rådhuspladsen, Nørreport, Vesterport, Vesterbrogade og Hans Knudsens Plads).

Lysavisen på Politikens Hus på Rådhuspladsen er speciel: Den løber rundt om et hjørne!
Fra selve Rådhuspladsen ses den min midterste sektion samt venstre side af lysreklamen.
Står man på busholdepladsen ses højre side samt midtersektionen.

Grafik til animation

Igennem det seneste år har jeg haft et rigtig godt samarbejde med det århusianske firma Cordura: Jeg leverer de animations-færdige filer og Corduras dygtige animatorer og programører gør resten af arbejdet.

Sammen har vi leveret interaktive oplevelser til det nyåbnede Experimentarium, og er p.t. i gang med en større opgave for Vestforbrændingens Formidlingsafdeling og Skoletjeneste.

Jeg animerer (og programmerer) gerne selv i fx Adobe After Effects eller Adobe Director, og ved at systematik i det grundlæggende grafiske materiale er vigtigt!

Experimentarium 2017

Vestforbrændingen 2017

TV-animationer

Op til EU-valget om de danske retsforbehold løser min kollega Karen Hedegaard og jeg en hasteopgave for Fagbevægelsen mod Union/ TV4.
Det er en ‘total-enterprise’, hvor vi står for hele molevitten: Ord, speak og animation til de 2 x 2 minutters indslag i TV4s udsendelse.

Animationsfilm til udstillingen i Fyrmesterboligen på Røsnæs

Filmen viser 30.000 års Røsnæs-historie, som er kogt ned til 5 minutter!

Animationsfilmen indgår i udstillingen i Fyrmesterboligen på Røsnæs, og er lavet for Naturstyrelsen Vest.

Det spændende ved opgaven var OGSÅ at arbejde intenst med lydsiden, som skal fylde rummet, dog ikke overdøve resten af udstillingen!

 

Animationer til Experimentariums særudstilling KønsExperimentet

Back To Top